akmal's FotoPage

By: akmal adanan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 26-Feb-2009 14:28 Email | Share | | Bookmark
INI ENTRY TERAKHIR



Hai, rasanya masa sudah tiba. Akmal terpaksa ucap selamat tinggal kepada fotopages. dua tahun dlm fotopages nie mengajar akmal banyak perkara. Dari sini akmal dapat banyak infomasi, ramai kawan, dan juga client-client yang mempercayai hasil kerja akmal. Dan di sini juga, akmal banyak menimba ilmu, belajar, dapat pengalaman. Segala-galanya indah - terasa baru semalam akmal belajar mcm mana nk masukkan header, macam mana nk masukkan gambar besar, macam mana byk langi laaa. Dan hari nie akmal terpaksa ucap selamat tinggal kepadanya.

Akmal telah tinggal di blog baru mulai hari ini. Jadi semua aktiviti photography dan hidup akmal sebagai photographer akan akmal sambung di sana. Jadi dengan segala hormatnya, akmal ingin menjemput anda semua pembaca yg sangat baik hati ke blog saya yg baru. Jangan segan dan situ, say 'hi' kat shout box yg akmal sediakan di sana okeyy! im waiting u there .... c yaaaaa

CLICK HERE
http://www.akmaladanan.com

Akmal Adanan, Photographer
+6012.7655.165


Thursday, 26-Feb-2009 12:51 Email | Share | | Bookmark
SHARE UR PICTURES !!!



Quote:
*please rename your pictures and make it as a caption..example, "IMG_1234" rename it "My house". ZIP your file to make it easier

his is for a magazine project,the selected picture will be notified by email and all the paper work also will be send through email. Interested anyone?Do send your artworks before 5th March 2009.

Joe Zakaria - 012-2516345
http://joezakaria.com/


Photographers/ everyone out there, it seems like a good project right. Kindly share ur best 'travel' pictures in this project. Don't be hesitate to do that, who knows it would be successfully selected =) Hopefully this can help you. If anything you can ask from JoeZakaria directly on hos phone. Thank you for reading!



Wednesday, 25-Feb-2009 03:27 Email | Share | | Bookmark
Still Working Out =)



Hai, lama Xjumpe u all kat sini. For your info, akmal sedang working out on something.. (rahsia) ahahhaaa, jgn risau, siap nanti akmal akan bgtau kat kamu semua nanti. So, i would like to ask forgiveness... lama Xupdate etc... will talk to u later.... gambar atas tu antara keje2 yg akmal attach couple days ago ... till meet u then...

Regards,
Akmal Adanan, Photographer


Tuesday, 17-Feb-2009 06:27 Email | Share | | Bookmark
Hi ...



Hi semua, sorry, lama menyenyapkan diri
ade byk urusan yg sedang saya selesaikan ...
will tell u the things later ...hope u all always happy on whatever u do
selamat semuanya ....

bye for now


Tuesday, 27-Jan-2009 04:12 Email | Share | | Bookmark
TRANSITION

STATUS: SELLING MY BELOVED CANON EOS 30D
AGED:1 YEAR ++ (BOUGHT IN JULY2007)
DESCRIPTION: WTS Canon 30D body only | Condition 9/10 with lcd protector, complete with full box (battery, charger, software, manual, strap, cap, usb cable, av cable ).
WARRANTY: EXPIRED
EXTRA:Free NEW 2.5" LCD Protector
PRICE:RM2050 NEGO


Akmal syg btol EOS 30d nie, dah sekian lama ia berjasa pada akmal, hari nie.. terpaksa ambil decision utk melepaskannya... this is my 1st DSLR, selepas akmal convert dr Nikon Film. Pada mula nya saja2 nk try Canon, and now, I love my gears very much... !!! Sebenarnya byk kenangan pd kamera nie... lbh2 lagi, dpt dorongan dari mak & ayah yg sama-sama menyumbangkan dana utk beli kamera nie dulu. sedih pulak rasanya, Xpe, kadang-kadang kita kene berkorban. hehhe baiklah utk preview, akmal ade sertakan gambar-gambar di bawah...













For your info, kamera nie dijaga dgn rapi... akmal akan letak dlm dry box when it not used. Akmal pakai screen protector since 1st day beli, and pakai batrey grip all the time. so there is no scratch kat area bawah... semua cun-cun belaka. Akmal jadikan 30d nie as 2nd body after bought EOS 40d Sept.2008 lepas. kamera nie amat sesuai utk mereka yg nak beralih dr siri 400d/450d, and join semi professional camera level, jugak utk dijadikan 2nd body. gambar2 dlm fp nie, semua nya adalah combination 30d/40d. sape kenal akmal, die tau mcm mana akmal jaga barang ...so, sape berminat sila laa call/ or email yaa

OK thanks for viewing ... I sell this body because already got another 40d 3days ago.
So, below is my new 40d ... in the box ..Thanks Mr.Khoo sell it to me ..





Picture by EOS 40d+70-200, Av at 2.8, ISO3200, no flash




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net